Suomen suurin rekrykampanja

Siintääkö haaveissa uudet haasteet, parempi palkka tai mukavammat työkaverit? Meidän tiimimme koostuu ammattilaisista, joilla on yhteensä peräti 37 vuoden kokemus rekrytoinnista. Jo tuhannet suomalaiset ovat löytäneet unelmiensa työpaikan meidän avullamme.

Olemme erikoistuneet ict-alan ja taloushallinnon osaajien rekrytointiin, mutta etsimme jatkuvasti myös esimerkiksi asiakaspalvelun ammattilaisia ja sisällöntuottajia. Tervetuloa tutustumaan uusiin mahdollisuuksiin!

Suomi tarvitsee vuoden 2019 aikana paljon uusia työntekijöitä, joten nyt sinulla on loistava mahdollisuus löytää vakituinen työ unelma-alaltasi – ja me autamme sinua siinä. Juuri nyt listoillamme on ennätykselliset 54 yritystä ja yli 100 työpaikkaa, joihin tarvitaan monen alan osaajia.

Suuren tarpeen vuoksi meillä on käynnissä 2019 kuumin kampanja, jonka tavoitteena on täyttää kaikki avoimet työpaikat vuoden loppuun mennessä. Aloita työnhaku kanssamme jo tänään, sillä paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Hoidamme rekrytoinnin pääasiallisesti online, sillä parhaat hakijat voivat löytyä kauempaakin. Nettirekrytointi on myös nopeampi ja turvallinen tapa saattaa työnantajat ja osaajat yhteen. Pääset listoillemme helposti ilman rekisteröitymistä jo tänään täyttämällä tällä sivulla olevan yhteydenottolomakkeen. Lue alta lisää uramahdollisuuksista ja rekryn etenemisestä.

Huom. työnantajat! Nyt myös rekrytointitarjous, josta voit lukea lisää sivun alalaidasta.

Nyt on oikea aika saada uutta potkua uralle!

Kuten sanottu, etsimme paljon eri alojen ammattilaisia Suomen top-listalta. Työnhaku kauttamme on hakijalle ilmaista, samoin kuin tarjoamamme uraneuvonta. Useat luotettavat suomalaiset yritykset hakevat osaajia kauttamme jatkuvasti, joten meillä on aina paljon avoimia työpaikkoja. Vertaa mahdollisuuksia tämänhetkiseen työhösi ja ponnista kohti uutta, palkitsevaa uraa!

Kerromme hakijoille lisää henkilökohtaisesti, mutta alla joitakin avoimia työpaikkoja:

  • ICT-asentaja
  • Key Account Manager
  • B2B asiakaspalvelija
  • Sisällöntuottaja
  • Web Developer
  • Kirjanpitäjä
  • Järjestelmäasiantuntija
  • IT-tukihenkilö

Saamme uusia rekrytointitoimeksiantoja joka viikko, joten seuraava työpaikkasi voi löytyä hyvinkin nopeasti. Anna meidän auttaa sinua löytämään Suomen parhaat työpaikat – voit liittyä ilman tiliä täyttämällä oheisen yhteydenottolomakkeen. Kirjoita viestikenttään oma alasi, ammattisi tai unelmiesi työpaikka, ja rekrytoijamme ottaa sinuun pian yhteyttä sähköpostitse.

Aloita työnhaku täyttämällä lomake:

Tarjous työnantajille

Tarvitseeko yrityksesi lisää osaavaa työvoimaa? Tiedämme, että ammattilaisten löytäminen voi olla haastavaa vuonna 2019. Meillä on kuitenkin todella paljon kokemusta erityisalojen rekrytoinnista, ja meidän top-listalta löytyy Suomen parhaat osaajat.

Autamme yritystäsi löytämään oikean henkilön oikeaan tehtävään nopeasti. Rekrytointiaikamme on keskimääräistä nopeampi – esittelemme sinulle parhaat hakijat jo n. 5–10 päivän kuluttua!

Nyt meillä on myös tarjous, joka koskee kaikkia vuoden 2019 aikana tehtyjä rekrytointeja. Saat kaikki rekryyn liittyvät kulut -20 % alennuksella ja maksat ainoastaan onnistuneista rekrytoinneista.

Voit siis liittyä nyt ilman talletusta ja maksaa kulut rekrytoinnin jälkeen laskulla tai pankkitunnuksilla, vaihtoehtoina myös mm. luottokortti ja Trustly.

Jätä yhteystietosi tämän sivun yhteydenottolomakkeelle ja kirjoita viestikenttään “työnantajan tarjous”, niin kerromme lisää sähköpostitse. Liity satojen tyytyväisten yritysten joukkoon jo tänään ja löydä uudet työntekijät meidän avullamme!

Sähköpostiosoite on suojattu roskapostiohjelmia vastaan, Javascript-tuen tulee olla päällä nähdäksesi osoitteen